Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κέντρο Αειφορίας Τον Απρίλιο στην Ελλάδα το πρώτο διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης στελεχών για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης

Τον Απρίλιο, στις 22-23 & 26, θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το πρώτο διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης στελεχών για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης-ESG από το Κέντρο Αειφορίας (CSE), με την υποστήριξη της Μοοdy's.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Certified Sustainability ESG Practitioner Program, Advanced Edition 2021, DIGITAL VERSION θα διεξαχθεί στην ψηφιακή εκδοχή του, εμπλουτισμένο με 3 interactive online sessions σε ζωντανή μετάδοση από δύο εξειδικευμένους εκπαιδευτές με διεθνή εμπειρία.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει ανώτερα στελέχη των επιχειρήσεων να αποκτήσουν γνώσεις, πρακτικές και εργαλεία για θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, ESG (περιβάλλον-κοινωνία-εταιρική διακυβέρνηση) και Κυκλικής Οικονομίας, να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις στον τομέα αυτό και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία στις διεθνείς σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες.

Μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Sustainability ESG Certification από το Chartered Management Institute (CMI) και το CPD.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο communications@cse-net.org.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!