Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Eurolife FFH Δημιουργία πρωτότυπων στάσεων λεωφορείων με αντισηπτικό υγρό

Μια νέα πρωτοβουλία ξεκινά σήμερα η Eurolife FFH, με τη δημιουργία δέκα στάσεων λεωφορείου, σε δέκα σημεία της Αττικής, με διάθεση αντισηπτικού υγρού.

Όλες οι στάσεις βρίσκονται σε κεντρικά οδικά σημεία και είναι εξοπλισμένες με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού, το οποίο ανανεώνεται τακτικά.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, από το κέντρο της Αθήνας, μέχρι τα βόρεια και τα νότια προάστια, όλοι οι πολίτες που χρειάζεται, αυτήν την περίοδο, να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, ή είναι διερχόμενοι από τις στάσεις, θα μπορούν εύκολα να απολυμαίνουν τα χέρια τους.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η Eurolife FFH σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι «αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης για την υγεία μας. Επιδιώκει να μεταφέρει με δημιουργικό τρόπο στους πολίτες το σημαντικό αυτό μήνυμα και συμμετάσχει στην ευαισθητοποίησή τους για την προστασία και την ασφάλειά τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!