Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων Πρόστιμα συνολικού ύψους 29.300 ευρώ επιβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην αγορά από την ΔΙ.Μ.Ε.Α.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 29.300 ευρώ επιβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην αγορά για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σχετικά με την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο σύνολο της επικράτειας προκύπτουν τα εξής:

  1. Κατά το χρονικό διάστημα από 22.03.2021 έως και 28.03.2021 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 215 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις που αφορούσαν το παράνομο εμπόριο.
  2. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, οι επιχειρήσεις της ΔΙ.Μ.Ε.Α. για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου έλαβαν χώρα σε Πελοπόννησο και Αττική.
  3. Επεβλήθησαν πρόστιμα συνολικού ύψους 29.300 ευρώ, για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ), του υπαίθριου εμπορίου (ν.4497/2017) και του ν.4446/16 που αφορά στη χρήση τερματικού αποδοχής καρτών και μέσων πληρωμής με κάρτα (POS).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!