Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΕΡΓΑΝΗ Υποβολή νέων δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων από επιχειρήσεις του πολιτισμού

ΥΠΟΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΘΕΑΤΡΑ - ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ - ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Από Σάββατο 20/3/2021 έως και την Παρασκευή 26/3/2021, οι επιχειρήσεις του Πολιτισμού με ΚΑΔ: 90.01, 90.02, 90.03, 90.04, 93.29.2 σύμφωνα με αριθμ. οικ. 5774/203/5-2-2021 κοινή υπουργική απόφαση (Β’457), μπορούν να υποβάλουν στην ειδική πλατφόρμα stirizoumetonpolitismo.services.gov.gr, που τηρείται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ:

α) νέες (αρχικές) αιτήσεις /υπεύθυνες δηλώσεις ένταξης στην οικονομική ενίσχυση.
β) ορθή επανάληψη σε υποβληθείσες αιτήσεις /υπεύθυνες δηλώσεις, οι οποίες δεν έχουν απορριφθεί από την ΑΑΔΕ μετά τον έλεγχο των προϋποθέσεων του άρθρου 1 της ως άνω αναφερόμενης ΚΥΑ.

Σημείωση: Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενημερωθούν για τυχόν απόρριψή τους από την ΑΑΔΕ μετά τον έλεγχο των προϋποθέσεων του άρθρου 1 της ως άνω αναφερόμενης ΚΥΑ από την επιλογή «ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ» στο πεδίο «ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΑΔΕ» στην υποβληθείσα δήλωσή τους στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!