Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ευρωχαρτική Προσφορά προϊόντων στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία

Τους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία στηρίζει η Ευρωχαρτική, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, προσφέροντας προϊόντα της εταιρείας.

Η Ευρωχαρτική, που είναι ευρύτερα γνωστή με το brand Endless, προχώρησε σε προσφορά χαρτικών, απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων στις περιοχές της Φαρκαδόνας και του Τυρνάβου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες των περιοχών τις οποίες συγκέντρωσε και επικοινώνησε στα μέλη της η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η εταιρεία προσέφερε 60 κιβώτια με απορρυπαντικά και καθαριστικά προϊόντα στο Δήμο Φαρκαδόνας και 105 κιβώτια με χαρτικά προϊόντα και είδη υγιεινής στο Δήμο Τυρνάβου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των κατοίκων σε αυτές τις περιοχές.

«Είναι χρέος όλων μας να ανταποκρινόμαστε θετικά στο κάλεσμα της κοινωνίας για συνεισφορά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωχαρτικής, Γιώργος Τρακάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!