Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Intrasoft International Διάκριση στα βραβεία της SAP Hellas

Η εταιρεία πληροφορικής Intrasoft International, διακρίθηκε με το βραβείο SAP Partner Excellence Award στα πρόσφατα βραβεία της SAP Hellas.

Η συνεργασία της Intrasoft International με τη SAP ξεκίνησε το 2000, όταν και επένδυσε για πρώτη φορά στην εξειδίκευση των ανθρώπων της στην παροχή υπηρεσιών SAP υψηλής ποιότητας.

Ως συνεργάτης της SAP, η INTRASOFT έχει παραδώσει επιτυχώς έναν μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων έργων που περιλαμβάνουν hardware, άδειες SAP και υπηρεσίες εγκατάστασης και προσαρμογής λύσεων SAP που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των κάθε πελάτη.

Έργα SAP Cloud, SAP S/4 HANA, SAP BI και SAP Supply chain έχουν υλοποιηθεί για μεγάλου και μεσαίου μεγέθους εταιρείες και οργανισμούς στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, του λιανεμπορίου, των τραπεζικών υπηρεσιών, της ενέργειας, της μεταποίησης και του πετρελαίου.

Η διάκριση SAP Partner Excellence Award από την SAP είναι απόρροια των σπουδαίων επιτευγμάτων της Intrasoft μέσα στο 2020 όπως: πωλήσεις και έργα για το 2020, πιστοποιημένος συνεργάτης για εφαρμογές cloud, συμμετοχή στο πρόγραμμα Athina με 20 νέους συμβούλους SAP, πιστοποιήσεις για το 2020 και υλοποίηση της εφαρμογής ηλεκτρονικών βιβλίων της SAP και Beta test της λύσης

Σημειώνεται ότι αυτή η διάκριση καλύπτει δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!