Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Γερμανία Περισσότερες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους, εφόσον δεν είναι μολυσματικοί, αναμένει η υπ. Δικαιοσύνης Κρ.Λάμπρεχτ

Περισσότερες ελευθερίες για άτομα που έχουν εμβολιαστεί αναμένει να δοθούν η υπουργός Δικαιοσύνης Κριστίνε Λάμπρεχτ (SPD), εφόσον, όπως επισημαίνει, αποδειχθεί ότι οι εμβολιασμένοι δεν είναι μολυσματικοί.

«Μπορώ να φανταστώ ότι ξενοδόχοι και εστιάτορες θα πουν ότι η πρόσβαση είναι δυνατή για όσους έχουν εμβολιαστεί», δήλωσε η κυρία Λάμπρεχτ στους τηλεοπτικούς σταθμούς RTL και ntv. Διευκρίνισε ωστόσο ότι θα πρέπει προηγουμένως να υπάρχουν επαρκή στοιχεία σε ό,τι αφορά την μετάδοση του κορωνοϊού μετά τον εμβολιασμό.

«Αν γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός σημαίνει πραγματικά ότι το άτομο δεν είναι πλέον μολυσματικό, τότε δεν υπάρχει πλέον λόγος περιορισμού των βασικών ελευθεριών τους», τόνισε η υπουργός και πρόσθεσε ότι παράλληλα θα πρέπει να δοθούν ανάλογα δικαιώματα και σε άτομα που θα επιδεικνύουν αρνητικό «γρήγορο» τεστ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!