Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ /716/οικ.2023/2021 Οδηγίες προς τους φορείς υποδοχής για την υλοποίηση του Κύκλου Κινητικότητας έτους 2020, στο πλαίσιο του ΕΣΚ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 
ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ταχ. Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 15
106 74, Αθήνα
Τηλ.: 213.131-3383, 3375, -3201, -3365
E- Mail: hrm@ydmed.gov.gr

ΑΔΑ: 6ΔΨ446ΜΤΛ6-ΦΜΡ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Αθήνα, 3 Φεβρουάριου 2021

Αριθ. πρωτ.:

ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ /716/οικ.2023

ΠΡΟΣ :

Όπως ο πίνακας αποδεκτών

(αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

ΘΕΜΑ: Οδηγίες προς τους φορείς υποδοχής για την υλοποίηση του Κύκλου Κινητικότητας έτους 2020, στο πλαίσιο του ΕΣΚ.

Σχετ.: Η αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ/671/22908/18.12.2020 σχετική εγκύκλιος (ΑΔΑ ΩΓΡΣ46ΜΤΛ6-ΥΗΚ)

Σε συνέχεια της ως άνω σχετικής εγκυκλίου, υπενθυμίζονται οι οδηγίες που έχουν παρασχεθεί στο Κεφάλαιο Β' αυτής και συγκεκριμένα:

Δεδομένου ότι στις 31/1/2021 ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων από τα αρμόδια τριμελή όργανα αξιολόγησης, οι χρήστες με ρόλο «Υπηρεσία Κινητικότητας Φορέα Υποδοχής» θα πρέπει να ενημερώσουν τις αιτήσεις των υποψηφίων στην σχετική εφαρμογή της Κινητικότητας. Συγκεκριμένα, οι χρήστες με ρόλο «Υπηρεσία Κινητικότητας Φορέα Υποδοχής» καλούνται άμεσα και το αργότερο έως αύριο, Πέμπτη, 4/2/2021, και ώρα 14.00, να ενημερώσουν την εφαρμογή με τους επιλεγέντες υπαλλήλους ανά θέση καθώς και τη σειρά κατάταξης αυτών.

Ειδικότερα, θα επιλέξουν «Αιτήσεις», οπότε και θα εμφανίζονται όλοι οι υποψήφιοι για κάθε θέση. Για κάθε υποψήφιο θα επιλέξουν «Ενημέρωση» και θα συμπληρώσουν το πεδίο «Αποδοχή» με «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ», ανάλογα με το εάν επιλέγεται για τη θέση ο υποψήφιος, καθώς επίσης και τη σειρά κατάταξης για όσους έχουν «ΝΑΙ», τυχόν παρατηρήσεις και «Ενημέρωση». Η ως άνω καταχώριση θα γίνει σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σχετικό πρακτικό επιλογής του αρμόδιου τριμελούς οργάνου αξιολόγησης.

Εξυπακούεται ότι όσοι φορείς δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για το εάν ο επιλεγείς υπάλληλος τελικά αποδέχεται τη θέση, θα αναφέρουν την πληροφορία αυτή στο σχετικό πεδίο των παρατηρήσεων.

Η Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται να κοινοποιήσει αυθημερόν την παρούσα εγκύκλιο στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού, καθώς και στα Ν.Π.Δ.Δ και Ν.Π.Ι.Δ αυτών.

Τα Υπουργεία παρακαλούνται να κοινοποιήσουν αυθημερόν την παρούσα εγκύκλιο στα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύουν, οι δε Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στα Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. εποπτείας τους.

Η Γενική Γραμματέας

Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!