Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΤΕΕ Ευρωπαϊκό πλαίσιο Level(s) για τη βιωσιμότητα των κτηρίων

ΤΕΕ

3 Φεβρουαρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ευρωπαϊκό πλαίσιο Level(s) για τη βιωσιμότητα των κτηρίων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έθεσε σε εφαρμογή την τελική έκδοση του πλαισίου Level (s), μετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης και δοκιμών.

Το Level(s) είναι μια νέα ευρωπαϊκή προσέγγιση για την αξιολόγηση και την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τη βιωσιμότητα των κτιρίων, καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα πρότυπα με στόχο να προκύψει ένας κοινός κώδικας για την εξασφάλιση της αειφορίας τους.

Το πρόγραμμα Level (s) αναπτύχθηκε με συνεισφορά του ACE (Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων Ευρώπης), το οποίο συμμετείχε ενεργά στην Διεθύνουσα Επιτροπή της πρωτοβουλίας της ΕΕ.

Εδώ σας παραθέτουμε ένα άρθρο της Επιτροπής της ΕΕ που δίνει περισσότερες πληροφορίες για το Level (s) στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές.

Στον παρακάτω ιστότοπο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, συναφείς συνδέσμους, εγχειρίδια, οδηγίες, σχετικά φυλλάδια σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!