Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας Διοργάνωση σεμιναρίου- Δωρεάν - για τον ΦΠΑ από την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

Συνάδελφοι,

τη Δευτέρα 08/2/2021 και ώρα 18:00 θα διοργανώσουμε 3ωρο διαδικτυακό σεμινάριο για το ΦΠΑ με εισηγητή τον συνάδελφο οικονομολόγο Μιχελινάκη Ευάγγελο.
 
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν πρακτικά παραδείγματα ΦΠΑ με αντίστοιχη συμπλήρωση του εντύπου Φ2 και με ιδιαίτερη έμφαση του χειρισμού ΦΠΑ έπειτα από κρατικές ενισχύσεις λόγω COVID-19.
 
Μετά από την εισήγηση θα γίνει συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων. Προτείνουμε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο email μέχρι την προηγούμενη ημέρα από τη διενέργεια του σεμιναρίου.
 
Δηλώνετε συμμετοχή σας έγκαιρα, στέλνοντας το ονοματεπώνυμο, email και την περιοχή δραστηριότητάς σας στο email  teamakioe@gmail.com
 
Μετά την αποστολή του email θα σας αποστείλουμε το σχετικό σύνδεσμο (ling) με το οποίο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο δικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM..
 
Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
 
Με το πέρας του σεμιναρίου θα αποσταλούν  ηλεκτρονικά οι σημειώσεις ΦΠΑ.
 
 
2 Φεβρουαρίου 2021
 
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας
www.akioe.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!