Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generali Νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε ο ασφαλιστικός όμιλος

Μία νέα διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε η Generali και το νέο διαφημιστικό βίντεο κυκλοφορεί ήδη σε 50 χώρες, όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος.

Στην πρώτη της παγκόσμια καμπάνια, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Generali συνεργάζεται με την διαφημιστική εταιρεία Dentsu, για να επικοινωνήσει, ότι «το κόκκινο δεν είναι μόνο το χρώμα της, αλλά η στάση ζωής της!».

Το κόκκινο της Generali συμβολίζει, όπως λέει η εταιρία, τη φροντίδα, με την οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της, κατανοώντας τις ανάγκες τους, το δυναμισμό με τον οποίο αναζητά ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις, την απλότητα που ενσωματώνει στις υπηρεσίες της, ώστε να παραμένουν εύκολα προσβάσιμες και την ενσυναίσθηση με την οποία προσεγγίζει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Η Μαρία Λαμπροπούλου, Marketing & Communication Manager της Generali τονίζει:

«H νέα καμπάνια συμπυκνώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του brand μας που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και καθορίζουν την καθημερινή μας λειτουργία.

Το κόκκινο του δυναμισμού, της φροντίδας και του πάθους δεν είναι απλά το χρώμα του λογοτύπου μας, είναι η φιλοσοφία μας, που δίνει την προστιθέμενη αξία σε ό,τι κι αν κάνουμε. Χάρη σε αυτήν τη φιλοσοφία μπορούμε να διεκδικούμε το προνόμιο να είμαστε συνοδοιπόροι των πελατών μας, να δίνουμε λύσεις που τους διευκολύνουν καθημερινά και όχι απλώς μία υπόσχεση για κάλυψη σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Αυτή είναι και η ουσία της στρατηγικής μας, να αποτελούμε Lifetime Partners των συνεργατών και των πελατών μας και η νέα καμπάνια υπογραμμίζει αυτήν μας τη δέσμευση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!