Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΕΟΣΟΕ Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κατάρτισης «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Συνολικά 577 αιτήματα υπεβλήθησαν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ», το οποίο διοργανώνει η Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) και υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους.

Σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της Ένωσης από τα 577 αιτήματα που κατατέθηκαν απορρίφθηκαν 17, ενώ επιλαχόντες είναι 87.

Ο αρχικός αριθμός των θέσεων που θα μπορούσαν να καλυφθούν είχε προβλεφθεί σε 981, με αποτέλεσμα τα λιγότερα αιτήματα τα οποία υπεβλήθησαν να δίνουν τη δυνατότητα να «προκηρυχθεί και δεύτερος κύκλος υποβολής αιτημάτων για όλες τις Περιφέρειες της χώρας πλην της Αττικής και Κρήτης».

Σε ό,τι αφορά τους μη επιλεγέντες ωφελούμενους, αυτοί έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά ημερών από της αναρτήσεως του πίνακα επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριφθέντων ανά κατηγορία περιφερειών, με e-mail στο keosoe@otenet.gr .

Τέλος, σύμφωνα με την ΚΕΟΣΟΕ «οι επιτυχόντες θα λάβουν οδηγίες μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!