Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

Το Οικονομικό Επιμελητήριο εκπροσωπείται, πλέον, στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΟΕΕ) ενισχύει την επιρροή του στα ευρωπαϊκά όργανα. Πλέον, και έως το 2025, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, εκπροσωπείται στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (EΟΚΕ), έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει τα αιτήματα των μελών του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να διεκδικεί λύσεις και να προτείνει παρεμβάσεις προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Ως ένας εκ των εκπροσώπων της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ΟΚΕ ορίστηκε το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης και της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του ΟΕΕ, Αθανάσιος (Σάκης) Ιωαννίδης.

Η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή είναι το συμβουλευτικό όργανο της ΕΕ, το οποίο απαρτίζεται από εκπροσώπους οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων, καθώς και άλλων ομάδων συμφερόντων (φορέων). Γνωμοδοτεί πάνω σε θέματα της ΕΕ για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο της ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λειτουργώντας ως γέφυρα ανάμεσα στα όργανα λήψης αποφάσεων της ΕΕ και τους πολίτες της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!