Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΙΝΟΪΛ Ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο χωρίς χρονική δέσμευση

Νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με την εμπορική επωνυμία «ελίν electricon» και «ελίν aerion» αντίστοιχα και με κεντρικούς άξονες, στην πλειονότητά τους, τις ανταγωνιστικότερες χρεώσεις στην αγορά και τη μη δέσμευση του καταναλωτή από το συμβόλαιο, ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΙΝΟΙΛ.

«Τα νέα μας προγράμματα, στηρίζονται στην απόλυτη διαφάνεια και προσφέρουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τη δυνατότητα στον κάθε πελάτη να αλλάξει, όποτε επιθυμεί, το πρόγραμμά του, πάντα με τη δική μας καθοδήγηση, χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Βασικό μας μέλημα είναι ο κάθε πελάτης να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση», αναφέρει η εταιρεία.

Επιπλέον, ο πελάτης της ΕΛΙΝΟΪΛ, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου, θα επιβραβεύεται κάθε μήνα με 200 πόντους στο πρόγραμμα «ελίν up επιβράβευση» που θα μπορεί να εξαργυρώνει στα πρατήρια της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΙΝΟΙΛ, (https://www.elin.gr)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!