Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διάθεση 35 εκατ. ευρώ από το ΠΑΑ, για ευρυζωνικές υποδομές στις αγροτικές περιοχές

Συνολικά 35 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για το Μέτρο 7.3 «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών στις Αγροτικές Περιοχές» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο οποίο και έχει εκχωρηθεί η εφαρμογή του από το ΥΠΑΑΤ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «η πρόσκληση απευθύνεται στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΥΔΕ-ΤΠΕ) για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων)».

Στόχος, όπως αναφέρεται, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις αγροτικές περιοχές και ειδικότερα στη δημιουργία, βελτίωση ή επέκταση ευρυζωνικών υποδομών για την κάλυψη δυσπρόσιτων αγροτικών περιοχών, ορεινών και νησιωτικών, συνεισφέροντας στην πρόσβαση σε γνώση, πληροφορίες και υπηρεσίες με το μικρότερο δυνατό κόστος και στην εν γένει άρση του απομονωτισμού, ενώ «η παρέμβαση θα υλοποιηθεί με τρόπο συμπληρωματικό σε αντίστοιχες υποδομές που αναπτύσσουν ιδιώτες πάροχοι».

*Επισυνάπτεται η πρόσκληση

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!