Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΜΕΓΑ Δωρεά χειρουργικών μασκών και αντιβακτηριδιακών προϊόντων σε όλα τα δημόσια σχολεία του δήμου Αχαρνών

Δίπλα στο δήμο Αχαρνών βρίσκεται για ακόμα μια φορά η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., προσφέροντας χειρουργικές μάσκες τύπου I, αντισηπτικές λοσιόν και αντισηπτικά μαντήλια ΜΕΓΑ, σε όλα τα δημόσια σχολεία του δήμου, ενισχύοντας περαιτέρω τα μέτρα προστασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών από τον κορονοϊό SARS-CoV-2.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Αχαρνών, Χριστίνα Κατσανδρή δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΕ που συμβάλλει και στηρίζει το έργο του Δήμου μας με την προσφορά της με γνώμονα την προάσπιση της υγείας των μικρών δημοτών σε μια δύσκολη περίοδο για τα σχολεία μας. Είναι πάντοτε δίπλα μας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΜΕΓΑ δεσμεύεται να συνεχίσει την έμπρακτη προσπάθεια στήριξης των φορέων συμβάλλοντας στη διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας. Όλους αυτούς τους μήνες έχει εντατικοποιήσει περαιτέρω τις προσπάθειές της, πραγματοποιώντας δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων αντιβακτηριδιακών μαντηλιών και λοιπών προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς, δήμους, γηροκομεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις πανελλαδικά.Μ.Τσιβ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!