Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generali Αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο των ατομικών και οικογενειακών ασφαλίσεων με το οικοσύστημα υπηρεσιών Ζωής και Υγείας «Life On»

«Αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο ατομικών και οικογενειακών ασφαλίσεων η Generali, παρουσιάζοντας το Life On, το καινοτόμο οικοσύστημα υπηρεσιών Ζωής και Υγείας» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας.

Στόχος είναι να εκσυγχρονίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες βάσει των νέων καταναλωτικών αναγκών και να προσφέρει καινοτόμα, ψηφιακά εργαλεία εξυπηρέτησης.

Για να το επιτύχει η Generali παρέχει ευέλικτα οικοσυστήματα, που απαρτίζονται από διασυνδεδεμένες υπηρεσίες, τεχνολογικά εργαλεία και ασφαλιστικές καλύψεις.

Όπως σημειώνει ο Γεώργιος Ζερβουδάκης, διευθυντής Πωλήσεων της Generali:

«Ο σύγχρονος, ενημερωμένος και πιο απαιτητικός πελάτης, έχει εκπαιδευτεί από την έξυπνη τεχνολογία να αποζητά ταχύτατη αλλά και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Έτσι, παίζει έναν όλο και πιο δυναμικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού προϊόντος. Περνάμε, λοιπόν, από τη λογική του "προϊόντος - πακέτου" σε πιο ευέλικτες λύσεις.

Αυτή είναι μία από τις βασικές καινοτομίες του Οικοσυστήματος Υγείας - Life On, αφού ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει εξαρχής το δικό του πρόγραμμα.

Ο πρωτοποριακός αυτός σχεδιασμός δημιουργεί απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης στους Συνεργάτες μας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις ασφαλισμένων με διαφορετικά καταναλωτικά προφίλ.

Ακόμη και πολύ νέων σε ηλικία καταναλωτών, που θεωρούσαν μέχρι σήμερα λιγότερο προσβάσιμη την ιδιωτική ασφάλιση».

Η Ελένη Μάνου, τεχνική διευθύντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής της Generali τονίζει χαρακτηριστικά:

«Στόχος μας ήταν να σκεφτούμε "έξω από το κουτί" να αξιοποιήσουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στον κλάδο υγείας και του ευ ζην και να σχεδιάσουμε μία λύση που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες που γνωρίζουμε σήμερα αλλά και τις απαιτήσεις της νέας γενιάς καταναλωτών για το μέλλον.

Λάβαμε υπόψη όλες τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας και της υγείας και εμφυσήσαμε την καινοτομία σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών μας, για να παρέχουμε αξία σε κάθε στάδιο της εμπειρίας του πελάτη. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, αφού είμαστε σε θέση να παρέχουμε μία ολιστική λύση που τα έχει όλα και όμοιά της δεν διατίθεται στην αγορά!».

Μέσα από την ιστοσελίδα της Generali κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει συνδυαστικά όλες τις καλύψεις και να λάβει μία εξατομικευμένη πρόταση ασφάλισης, βασισμένη στις επιλογές του.

Στη συνέχεια, μπορεί να προσαρμόσει την πρόταση αυτή, τόσο ως προς την πληρότητα των καλύψεων, όσο και ως προς την τιμή με τη βοήθεια του προσωπικού του Ασφαλιστικού Συμβούλου, ο οποίος έχει ενημερωθεί και μελετήσει, ήδη, τις προτιμήσεις του δυνητικού πελάτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!