Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Nutricia Συμμετοχή στην πρωτοβουλία «Συμμαχία για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων»

Η Nutricia, μέλος του Ομίλου Danone, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Συμμαχία για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων» (Alliance for the Reduction of Food Waste), η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι στόχοι της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την έκταση και τις επιπτώσεις της σπατάλης τροφίμων, η κατάρτιση και εκπαίδευση για την πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων, η ανταλλαγή πληροφορίας και γνώσης, η προώθηση της έρευνας και καινοτομίας, η διευκόλυνση και προώθηση της δωρεάς πλεονασμάτων τροφίμων για κοινωφελή σκοπό, καθώς επίσης και η συμβολή στη διαμόρφωση και εφαρμογή δημόσιας πολιτικής για την πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα.

O Όμιλος Danone στον οποίο ανήκει η Nutricia τροφίμων έχει δεσμευτεί στο πλαίσιο του Φόρουμ Καταναλωτικών Αγαθών (CGF) να διαδραματίσει ενεργό ρόλο και να μειώσει τη σπατάλη τροφίμων καθώς επίσης και να μεγιστοποιήσει την εναλλακτική τους χρήση (π.χ. δωρεά, ζωοτροφές, παραγωγή ενέργειας και κομποστοποίηση.) στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της κατά 50% έως το 2025.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!