Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Αττικής Παραδόθηκαν έργα συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ στο Δήμο Κηφισιάς

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και οδικής αγωγής συνολικού προϋπολογισμού περίπου 470.000 ευρώ, στη Νέα Ερυθραία παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής στο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο.

Στην τελετή παράδοσης την Περιφέρεια εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Το πρώτο έργο, προϋπολογισμού 347.000 ευρώ, συμπληρώνει το υφιστάμενο δίκτυο αγωγών ομβρίων υδάτων στην περιοχή και αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Το δεύτερο, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, αφορά το ανακαινισμένο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μετά από τις εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα, των σημάνσεων κυκλοφορίας, της βελτίωσης του περιμετρικού φωτισμού και της αντιμετώπισης του προβλήματος της απορροής των ομβρίων.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε δηλώσεις του επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η παράδοση του αντιπλημμυρικού έργου εντάσσεται στο σχεδιασμό για τη θωράκιση του Λεκανοπεδίου και την προστασία των πολιτών.

Επίσης, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, η Περιφέρεια στοχεύει στην οδική ασφάλεια και «για να εκπαιδεύονται σήμερα τα παιδιά μας και να γίνονται υπεύθυνοι πολίτες του αύριο και στην οδική συμπεριφορά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!