Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Αττικής Με λογική και υπευθυνότητα θα προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία

Με τους εργαζόμενους επόπτες δημόσιας υγείας «είμαστε σύμμαχοι», τονίζει η Περιφέρεια Αττικής, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι «θα επιδείξουν υπευθυνότητα προσερχόμενοι κανονικά στα καθήκοντά τους, γιατί αντιλαμβάνονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την κρισιμότητα των στιγμών».

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας με αφορμή δικαστική απόφαση που έκρινε ως «παράνομη ως καταχρηστική καθόσον αναμένεται να επιδράσει δυσμενώς στη δημόσια Υγεία...» την αποχή των Εποπτών Δημόσιας Υγείας των Διευθύνσεων Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος.

Η Περιφέρεια αναφερόμενη στην υγειονομική συγκυρία κατά την οποία «πολίτες και οι επιχειρήσεις της Αττικής δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πανδημίας», κατηγορεί το προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής ότι «λειτουργεί παράλογα» και «χρησιμοποιεί τους επόπτες υγείας ως εργαλείο άσκησης μικροπολιτικής». Επισημαίνει ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας δεν θα ακολουθήσει αυτό το θεσμικό κατήφορο δηλώνοντας ότι θα «ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά, για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία». Προσθέτει δε ότι θα διεκδικήσει δυναμικά περισσότερο προσωπικό για τις υπηρεσίες και καλύτερες συνθήκες απασχόλησης για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!