Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

3αλφα Προσφορά 2,5 τόνων οσπρίων για την στήριξη των οικογενειών του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Στο πλευρό του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων στέκεται η 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισης οικογενειών που στερούνται των βασικών αγαθών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πράττοντας με βάση τις αξίες της, η εταιρεία πρόσφερε στο ΚΥΑΔΑ ένα κομμάτι από το «οικογενειακό» της τραπέζι, δωρίζοντας 2,5 τόνους όσπρια τα οποία θα διανεμηθούν στις οικογένειες που έχει υπό την προστασία το Κέντρο.

«Έχοντας πάντα σε υψηλό επίπεδο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η 3αλφα, η ελληνική εταιρεία που πάνω από 50 χρόνια πρωταγωνιστεί στο τραπέζι κάθε οικογένειας, θα συνεχίσει να φροντίζει με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα... αυτόν της προσφοράς των θρεπτικών αγαθών στο κοινωνικό σύνολο» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!