Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ιωάννινα Ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού στο Δήμο

Για τα ειδικά περιοριστικά μέτρα σχετικά με τον Δήμο Ιωαννίνων για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού ενημερώθηκαν οι πολίτες της περιοχής και με γραπτό μήνυμα από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

"Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Μένουμε ασφαλείς. Μενουμε υγιείς. Να είστε σε επιφυλακή" αναφέρει το μήνυμα το οποίο διαβάζεται και στα Αγγλικά. Επίσης γίνεται γνωστή η ηλεκτρονική σελίδα στην οποία έχουν αναρτηθεί τα μέτρα πρόληψης το οποία θα πρέπει να τηρήσουν από αύριο το πρωί και για μια εβδομάδα οι δημότες και οι επισκέπτες Ιωαννίνων.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος ενημερώνει ότι προχωρά άμεσα στη λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε οι Λαϊκές Αγορές να λειτουργούν με βάση τις νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Από αύριο Τρίτη, η Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας και οι συνοικιακές θα λειτουργούν μόνο με το 50% των παραγωγών και με απόσταση πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων.

Έτσι στις Λαϊκές αύριο θα πάρουν μέρος μόνο οι παραγωγοί που διατηρούν μονό αριθμό πάγκου.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνεννόηση με την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!