Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Οφθαλμολογική προσφορά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης

Η Interamerican, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης στις 8 Οκτωβρίου, προχωρεί σε μια προσφορά για την υγεία των ματιών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει στο ευρύ κοινό αδιακρίτως -και όχι μόνο στους ασφαλισμένους της- οφθαλμολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Η προσφορά θα ισχύει για έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στις ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας της Interamerican: στην κλινική Αθηναϊκή Mediclinic (πλατεία Μαβίλη) και στα πολυϊατρεία Medifirst βορείων (Μαρούσι) και νοτίων προαστίων (Αργυρούπολη), κατά το διάστημα από 21 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οφθαλμολογική προσφορά περιλαμβάνει έλεγχο: οπτικής οξύτητας, σχισμοειδούς λυχνίας, διάθλασης, χρωματικής αντίληψης και ακόμη, τονομέτρηση, κλινική εξέταση από τον οφθαλμίατρο και συνταγογράφηση φαρμάκων ή γυαλιών μυωπίας.

Ενδεικτικό της εμπειρίας του τομέα οφθαλμολογικών υπηρεσιών στις υποδομές της εταιρείας είναι το ότι κατά την τελευταία πενταετία έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 6.000 επισκέψεις από ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία της Αθηναϊκής Mediclinic και περισσότερες από 15.000 επισκέψεις στα δύο πολυϊατρεία Medifirst της Interamerican. Επίσης, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 5.000 οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις στην κλινική.

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής για την Πρόληψη της Τύφλωσης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Για προγραμματισμό επίσκεψης για τον οφθαλμολογικό έλεγχο στο πλαίσιο της προσφοράς από 21 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί:

  • Αθηναϊκή Μediclinic: Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6475000
  • Μedifirst νοτίων προαστίων: Μ. Γερουλάνου 1, Αργυρούπολη, τηλ.: 210 9919222
  • Μedifirst βορείων προαστίων: Λεωφ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά, Παράδεισος Αμαρουσίου, τηλ.: 211 1054900

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!