Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Agrino Πιστοποίηση συμμόρφωσης "Protocol against COVID-19"

Πιστοποίηση συμμόρφωσης "Protocol against COVID-19" έλαβε από τις 20 Ιουλίου 2020 η εταιρεία Agrino, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οδηγού για τη βιομηχανία τροφίμων που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ και με βάση ενδελεχή επιθεώρηση για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων, διαδικασιών και πρακτικών στις εγκαταστάσεις της, στο Αγρίνιο και στη Σίνδο.

Σημειώνεται ότι ο ελληνικός φορέας πιστοποίησης EUROCERT παρέχει στην Agrino το δικαίωμα χρήσης του διακριτικού σήματος "PROTOCOL AGAINST COVID-19 IN PLACE", ως επιστέγασμα της προβλεπόμενης συμμόρφωσης.

Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί εχέγγυο των ασφαλών διαδικασιών που ακολουθεί η εταιρεία με παράλληλη φροντίδα τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εργαζομένους της, ευθυγραμμιζόμενη με τα μέτρα της Πολιτείας.

Επιπλέον, η Agrino προσέφερε τη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ για τον COVID-19 για το σύνολο των εργαζομένων και του διοικητικού προσωπικού καθώς προτεραιότητά της αποτελεί η θωράκιση και προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!