Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Intralot Επέκταση σύμβασης με Λοταρία στις ΗΠΑ

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, Intralot Inc., υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την Λοταρία του Vermont.

Η Λοταρία παρέχει ποικιλία τυχερών παιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων, συνεισφέροντας με τα έσοδα της σε κρατικούς πόρους Εκπαίδευσης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα προηγμένα προϊόντα της Intralot, όπως το κεντρικό σύστημα LOTOS, τα τερματικά Photon και τις μηχανές αυτόματης πώλησης στιγμιαίων λαχείων Winstation, η Λοταρία του Vermont δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να συνεισφέρουν κι αυτοί μέσω της συμμετοχής τους σε κοινωφελείς σκοπούς, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν και διασκεδάζουν υπεύθυνα.

«Η Λοταρία του Vermont έχει μακρά ιστορία και παρακαταθήκη στη συνεισφορά κεφαλαίων για κοινωφελείς σκοπούς», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Λοταρία για τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη της στην Intralot και είμαι βέβαιος ότι η θυγατρική μας στις ΗΠΑ, Intralot Inc., θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία αξιοποιώντας την τεχνολογία μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!