Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ένωση

Γερμανία Το ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης "τεράστια προτεραιότητα" της γερμανικής προεδρίας, σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Κούκιες

Ως «τεράστια προτεραιότητα» της γερμανικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιέγραψε την επίτευξη συμφωνίας για το ευρωπαϊκό «ταμείο ανάκαμψης» ο υφυπουργός Οικονομικών Γεργκ Κούκιες και τόνισε ότι «πρέπει να δράσουμε γρήγορα, εάν θέλουμε τα κονδύλια να είναι διαθέσιμα την 1.1.2021».

Ο κ. Κούκιες, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση ενόψει της ανάληψης της προεδρίας από την Γερμανία την 1η Ιουλίου, επισήμανε ακόμη ότι η οικονομική κρίση στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά σοβαρή και δεν μπορεί κανείς να την ωραιοποιήσει.

«Τα πράγματα πιθανόν να χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν», είπε χαρακτηριστικά, αλλά, στον αντίποδα, ανέφερε ότι στην Γερμανία φαίνεται ότι η κρίση πλησιάζει στο κατώτατο σημείο της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!