Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βρετανία Οι British Airways, easyJet και Ryanair προσέφυγαν από κοινού στη δικαιοσύνη κατά της κυβέρνησης για την καραντίνα που επιβάλλει στους ταξιδιώτες που φθάνουν στη χώρα

Η British Airways, η easyJet και η Ryanair ανακοίνωσαν σήμερα πως προσέφυγαν στα δικαστήρια εναντίον της βρετανικής κυβέρνησης ζητώντας της να ακυρώσει την καραντίνα που επιβάλλει στους ταξιδιώτες που φθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι αεροπορικές εταιρείες εκτιμούν πως η καραντίνα, που τέθηκε σε ισχύ τη Δευτέρα για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, «θα έχει καταστροφικό αποτέλεσμα στον βρετανικό τουρισμό και την οικονομία και θα καταστρέψει χιλιάδες θέσεις εργασίας».

Οι εταιρείες ζήτησαν να εκδικασθεί η προσφυγή τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι τρεις αυτές αεροπορικές εταιρείες είχαν ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι θα καταβάλουν από κοινού προσπάθειες για να καταργηθεί το μέτρο που επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όσους φθάνουν στη Βρετανία από το εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!