Vitex ΑΕ Νέο μέλος στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάχθηκε η εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων VITEX ΑΕ.
Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1932, παράγοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTHERM) και ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria).
Η πληθώρα προϊόντων της παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο που διαθέτει, κι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη και διεθνώς, που λειτουργούν με βάση πρακτικές “Zero Waste” και “Net Zero Energy”.
Σημειώνεται ότι τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της VITEX, εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η VITEX έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων με πιο πρόσφατες να περιλαμβάνουν την πιστοποίησή της ως “Great Place to Work (2020-2021)”, “Growth Awards” ως μια από τις Top 19 δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα (2019 & 2018) και βραβεία Marketing & διαφήμισης Marketing “Excellence Awards (2019)” και “Ermis Awards 2019”.
Από την αρχή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα η VITEX αναπτύσσει προϊόντα τα οποία λειτουργούν ως καταλύτης αειφορίας (sustainability catalyst) και παρέχουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, περιορίζει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, επενδύει πανελλαδικά και στηρίζει το ανθρώπινο κεφάλαιο, σεβόμενη την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!