Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΓΣΕΒΕΕ Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη

ΓΣΕΒΕΕ

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη

Σε κλίμα εξαιρετικής συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5 Μαρτίου 2020, συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά και του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ κ. Αθανάσιου Νικολόπουλου. Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κα Νατάσα Αυλωνίτου, το Επιστημονικό Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης και ο κ. Γιώργος Κουτρουλιάς τ. Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Αθηνών.
 
Η συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αθηνών, επικεντρώθηκε στον προσδιορισμό συγκεκριμένων πεδίων υποστήριξης του Δήμου από μέρους της ΓΣΕΒΕΕ και στην αναζήτηση λύσεων προς το συμφέρον των δημοτών και των επισκεπτών, όπως και σε ζητήματα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο της Αθήνας (δημοτικά τέλη, θέματα χωροθέτησης, αλλαγής χρήσεων γης, καθαριότητα κ.α).
 
Η ΓΣΕΒΕΕ, δεδομένης της μακρόχρονης και εκτεταμένης εμπειρίας που συγκεντρώνει μέσα από τις δράσεις του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) ως προς την υλοποίηση ερευνητικών δραστηριοτήτων και εξειδικευμένων δράσεων υποστήριξης των μικρών επιχειρήσεων του Δήμου Αθηναίων κατά την προηγούμενη προγραμματική περίοδο (έργο «Εντός Αθηνών»), εισηγήθηκε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο.
 
Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με το Δήμο Αθηναίων σε κοινωνικό και επιχειρησιακό επίπεδο μέσω της ανάπτυξης στοχευμένων προτάσεων στα πεδία ενδιαφέροντος (τοπική επιχειρηματικότητα, υποδομές, υπηρεσίες κοκ).
 
Κλείνοντας, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά εκ μέρους του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ προς τον Δήμαρχο Αθηναίων του Αναμνηστικού για τα 100 Χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ και του Συλλεκτικού Λευκώματος της Γενικής Συνομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!