Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΕΦΚΑ Ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης Τραπεζικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ)

Ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης Τραπεζικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ)

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2018

Ο ΕΦΚΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους που δικαιούνται επιστροφή πιστωτικού υπολοίπου που έχει προκύψει από την εκκαθάριση ασφαλιστικής οφειλής έτους 2017, ότι τα ποσά θα πιστωθούν σε Τραπεζικό Λογαριασμό (IBAN) που έχει δηλωθεί από του δικαιούχους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΦΚΑ.

Ασφαλισμένοι που δεν έχουν ενημερώσει το Ατομικό τους Μητρώο με τον αριθμό λογαριασμού Τραπέζης (ΙΒΑΝ) που επιθυμούν, να προβούν άμεσα σε καταχώρηση του στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλ. Υπηρεσίες -> Ατομικά στοιχεία "Στοιχεία Επικοινωνίας".

Χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας ασφαλισμένων της Περιφερειακής Β' Δ/νσης Ασφάλισης - Παροχών ΤΑΙΣΥΤ από 01/07/2018
Αθήνα, 29 Ιουνίου 2018

Από 01/07/2018 για τις κατηγορίες ασφαλισμένων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Β' Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΑΙΣΥΤ του ΕΦΚΑ που αναφέρονται στο άρθρο 20 του Ν.4498/2017, η χορήγηση της ασφαλιστικής ικανότητας θα πραγματοποιείται από τον ΕΔΟΕΑΠ.

Κατόπιν αυτού παρακαλούνται οι παραπάνω ασφαλισμένοι να απευθύνονται στον ΕΔΟΕΑΠ για χορήγηση της ασφαλιστικής τους ικανότητας, δεδομένου ότι η ασφαλιστική τους ικανότητα θα διακοπεί από τον ΕΦΚΑ σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 814339/26-06-2018 έγγραφο της ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ του ΕΦΚΑ από 01/07/2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!