Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Έκθεση Απολογισμού Γ.Γ.Δ.Ε. 2016 και προγραμματισμού δραστηριοτήτων της Α.Α.Δ.Ε. για το έτος 2017

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η Έκθεση Απολογισμού Γ.Γ.Δ.Ε. 2016 και προγραμματισμού δραστηριοτήτων της Α.Α.Δ.Ε. για το έτος 2017.

Παρατίθεται στη συνέχεια το σχετικό σημείωμα του Διοικητή της Αρχής κ. Γ. Πιτσιλή και ακολούθως συνημμένη η Έκθεση στο σύνολό της.

Σημείωμα Διοικητή Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τον απολογισμό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε) για το 2016 και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της νεοσύστατης Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) για το 2017.

Θεμελιώδης στόχος μας είναι να εδραιώσουμε σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πολίτες και την κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, η ετήσια έκθεση απολογισμού αποσκοπεί, πέραν της υποχρέωσης της Α.Α.Δ.Ε. για λογοδοσία στη Βουλή των Ελλήνων, στη διαφάνεια, στην προβολή του έργου της αλλά και στον εντοπισμό των αστοχιών και αδυναμιών της.

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, το 2016 η Γ.Γ.Δ.Ε. κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους που είχαν τεθεί σε σημαντικό βαθμό με τη καθοριστική συμβολή των στελεχών της.

Η Α.Α.Δ.Ε. ως μετεξέλιξη της Γ.Γ.Δ.Ε., συνεχίζει το έργο της προσηλωμένη στους στρατηγικούς στόχους και στις αξίες της. Όραμά μας είναι να διορθώσουμε τις δυσλειτουργίες του παρελθόντος και να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας ώστε να λειτουργούμε περισσότερο αποδοτικά και αποτελεσματικά βελτιώνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με γνώμονα, τόσο την είσπραξη των δημοσίων εσόδων, όσο και την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Ο Διοικητής
Γιώργος Πιτσιλής

Διαβάστε αναλυτικά την Έκθεση Απολογισμού Γ.Γ.Δ.Ε. 2016 και προγραμματισμού δραστηριοτήτων της Α.Α.Δ.Ε. για το έτος 2017 εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!