Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Οικονομικών Επιστολή συμβουλίου διοίκησης ΑΑΔΕ προς τους εργαζομένους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2017 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Το Συμβούλιο Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συγκροτήθηκε σε σώμα, και εξέλεξε ως Πρόεδρο τον Χρήστο Κωτσόγιαννη και ως Αναπληρωτή Πρόεδρο τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο. 

Με την ευκαιρία της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων μας, ο Πρόεδρος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και τα λοιπά Μέλη της Αρχής, θα θέλαμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας για το δύσκολο - εν μέσω των συγκεκριμένων συγκυριών - έργο, που καλείστε να επιτελείτε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Επίσης, τη βούλησή μας να συνδράμουμε με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις όπου αυτό είναι απαραίτητο, σε στενή συνεργασία και με τον Διοικητή και την υπηρεσιακή ηγεσία της Αρχής, και με την πολύτιμη συνδρομή του Εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου. 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι το βασικότερο στοιχείο της επιτυχίας της ΑΑΔΕ είναι η δουλειά των ανθρώπων της. Πολύ απλά, η δική σας πολύτιμη συνεισφορά, εργατικότητα, ακεραιότητα και εξειδίκευση είναι τα εργαλεία, που θα οδηγήσουν όλους μας στην επίτευξη των στόχων, που τίθενται επιτακτικά. 

Σε αυτό το πλαίσιο, εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για το παρόν και το μέλλον της Αρχής και προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων.  

Το Συμβούλιο Διοίκησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!