Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1189/1-7-1998 Εκδοση γραμματίων Συμψηφισμού για έσοδα Δήμων και κοινοτήτων

YΠOIK 1079189/3906/0016/ΠOΛ. 1189/1.7.1998 Εκδοση γραμματίων Συμψηφισμού για έσοδα Δήμων και κοινοτήτων

Σας πληροφορούμε ότι, λόγω της εγκατάστασης του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος TAXIS στις ΔOY, η είσπραξη των εσόδων Δήμων και κοινοτήτων, των οποίων η ταμειακή υπηρεσία διεξάγεται από ΔOY διαφορετική από αυτή στην οποία γίνεται η πληρωμή, πλέον δεν μπορεί να γίνεται με γραμμάτια συμψηφισμού, δεδομένου ότι η λειτουργία αυτή δεν υποστηρίζεται από το σύστημα.

Ως εκ τούτου για όσες ΔOY εντάσσονται στο TAXIS (Πετρούπολης, Μοσχάτου, Δάφνης κ.ο.κ.) δεν θα εκδίδετε πλέον γραμμάτια Συμψηφισμού για την είσπραξη εσόδων Δήμων και κοινοτήτων.

Από 1.1.1999, οπότε θα έχει ενταχθεί στο TAXIS το μεγαλύτερο μέρος των ΔOY, δεν θα εκδίδετε γραμμάτια συμψηφισμού για καμία ΔOY, για την παραπάνω αιτία.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και αποκέντρωσης, που κοινοποιείται το παρόν, υπενθυμίζουμε το αριθ. 1044375/3806/0016/14.4.1997 έγγραφό μας, με το οποίο έγκαιρα ενημερώσαμε για την εξέλιξη αυτή και παρακαλούμε όπως δώσει σχετικές οδηγίες στους Δήμους και τις κοινότητες της χώρας, οι οποίες δεν έχουν δική τους ταμειακή υπηρεσία (πληρωμή με ταχυδρομικές επιταγές κ.λπ.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!