Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΦΕΕΑ Επιστολή αποχώρησης του αντιπροέδρου Αναστάσιου Μπάσδελη

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΛ. ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Ε.Φ.Ε.Ε.Α
Προς τον Πρόεδρο
του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α
κ. Δημήτρη Τσαμόπουλο

Νίκαια 24/11/2016

Κύριε Πρόεδρε

Παρακαλώ πολύ όπως κοινοποιήσετε την παρούσα επιστολή μου στο Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης μας και επί πλέον στο Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε και τις ενώσεις μέλη αυτής .

Αγαπητοί συνάδελφοι θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για το μεγάλο οδοιπορικό που μαζί πραγματοποιήσαμε από τις αρχές του 1992 έως και σήμερα ως μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπο μου αναδεικνύοντας με συνέχεια από το 1999 ως μέλος και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. , ως αντιπρόσωπο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και της ΓΣΕΒ.Ε.Ε.

Η μοναξία της ευθύνης του ενός , το αίσθημα αβεβαιότητας στην ενάσκηση των καθηκόντων μου , η ανάγκη ενημέρωσης και επιμόρφωσης και η μοναχική μου πορεία βρήκαν εν έτει 1992 φιλόξενη στέγη στην Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. , την οικογένεια που φροντίζει τα μέλη της και καλύπτει τις ανάγκες τους .

Ενθουσιασμένος από την συμμετοχή μου θέλησα να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ , διαθέτοντας χρόνο , πείρα και γνώση .

Στα 17 χρόνια της ενεργούς συμμετοχής μου με τους προέδρους Ν. Αυλωνίτη και Δ. Τσαμόπουλο και μια πλειάδα εκλεκτών συναδέλφων ανεβήκαμε κακοτράχυλα μονοπάτια , δώσαμε αγώνες για αδύναμους συναδέλφους , πολεμήσαμε τα κακώς κείμενα , παράγαμε έργο υλικό , πνευματικό , ηθικό , ανυψώσαμε το κύρος της Ένωσης μας και αναδείξαμε το ΕΜΕΙΣ ως την ελπίδα του αύριο .

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επίτιμο πρόεδρο της Ένωσης κ. Ν. Αυλωνίτη για το ήθος του , την αγάπη του στον συνάδελφο και για το προσωπικό του παράδειγμα στην υπηρεσία των συναδέλφων Λ/ Φ . Εύχομαι και ο εν δυνάμει πρόεδρος κ. Δ. Τσαμόπουλος να μιμηθεί το παράδειγμα του κ. Αυλωνίτη , να αντλήσει θάρρος και υπομονή και να συνεχίσει την πορεία του ΕΜΕΙΣ για το κάλο της Ένωσης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν άλλο μαχητή και πολύ αγαπητό μου φίλο , τον κ. Β. Καμπάνη και να του ευχηθώ από καρδιάς υπομονή και κουράγιο στο τιμόνι της ομοσπονδίας. Επίσης , να ευχαριστήσω τον συνάδελφο κ. Γ. Χριστόπουλο που τα δύσκολα χρόνια της άρνησης του Υπ. Οικονομικών για ενημέρωση πήρε στην πλάτη του πολλές φορές το βάρος της επιμόρφωσης . Θα ήταν μεγάλη μου παράληψη να μην εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπάλληλους της Ένωσης , την κ. Σ. Τσισκάκη και τον κ. Ζ. Κοσσίδα για την αγάπη τους και την πρόσφορα τους στην Ένωση.

Τέλος , να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμμετέχετε στην Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και να σας παρακαλέσω να στηρίζετε και να συμμετέχετε στα δρώμενα των συνδικαλιστικών μας οργάνων , γιατί μέσα από αυτά υπάρχει η συνεχεία της δύναμης ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ !!!! Υπάρχουν χαράδρες ,θύελλες , υπάρχει όμως και ο ήλιος που ζεσταίνει τις διάνυες και τις καρδιές μας όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι .

Στα 24 χρόνια που είχα την τιμή να είμαι μέλος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. είδα και βίωσα πολύ σκοτάδι από άναρχους κυβερνήτες , θλίψη , πόνο , αγωνιά.. θα τα βγάλω πέρα ? θα προλάβω ? θα τα καταφέρω?……

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσω την ιδιότητα του παραγωγικού μέλους της κοινωνίας με 41 χρόνια εργασίας και να πάρω μια ανάσα για νέα ταξίδια… Όμως από το γραφείο ταξιδιών μου είπαν ότι από την αφετηρία που βρέθηκα εγώ και χιλιάδες άλλοι συνταξιδιώτες τα εμβάσματα έχουν περικοπεί σε ποσοστό 50% και το πλοίο της γραμμής έχει αυξήσει τον χρόνο αναμονής για τον κατάπλου κατά περίπτωση από 1 χρόνο έως 5 - 6 - 7 χρόνια… Και τώρα τι ? Τι μπορεί να γίνει για τους ιθαγενείς ? Συνάδελφοι μείνετε ενωμένοι , με αγάπη στον συνάνθρωπο –συνάδελφο μέσα από ΤΟ ΕΜΕΙΣ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ . Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι ένας από εσάς.

Μετά τιμής

Αναστάσιος Μπάσδελης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!