Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1338/22-12-1997 Επικόλληση ειδικών σημάτων τέλους διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων

YΠOIK 1129091/1513/T. & E. Φ./ΠOΛ. 1338/22.12.1997 Επικόλληση ειδικών σημάτων τέλους διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων

Σε συνέχεια των οδηγιών που έχουν δοθεί για τα ειδικά σήματα τέλους διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων, διευκρινίζουμε τα εξής:

Τα σήματα πρέπει να επικολλώνται στα παιγνιομηχανήματα και στα ειδικά διασκευασμένα τραπέζια από την πλευρά που φέρουν την ειδική κόλλα η οποία δεν επιτρέπει την αποκόλλησή τους χωρίς καταστροφή και όχι να έχουν απλώς τοποθετηθεί επ` αυτών ή να έχουν επικολληθεί με άλλα μέσα.

Εξάλλου, εφόσον τα σήματα έχουν επικολληθεί κατά τον ανωτέρω τρόπο, πράγμα που θα πρέπει να διαπιστώνεται κάθε φορά, τυχόν τοποθέτηση επ` αυτών προσθέτων διαφανών κατασκευών για μεγαλύτερη προστασία τους δεν αποτελεί παράβαση ως προς την επικόλληση των σημάτων, εφόσον βέβαια είναι δυνατός ο αποχωρισμός των κατασκευών αυτών προκειμένου γίνει έλεγχος της νόμιμης επικόλλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!