Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΦΠΑ

ΠΟΛ. 1332/17-12-1997 Ζητώντας στοιχεία σχετικά με επιστροφές Φ.Π.A.

YΠOIK 1131436/6891/0014/ΠOΛ. 1332/17.12.1997

Ζητώντας στοιχεία σχετικά με επιστροφές Φ.Π.A.

Σας στέλνουμε συνημμένα ετήσιο πίνακα επιστροφών Φ.Π.A. και παρακαλούμε να συμπληρωθούν οι ενδείξεις του, σύμφωνα με τις οδηγίες που φέρει στη δεύτερη όψη του, και να επιστραφεί στη Δ/νση μας το αργότερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου (με FAX).

Σας επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν, μεταξύ των άλλων, για την κατάρτιση του κοινοτικού Προϋπολογισμού.

H αποστολή των στοιχείων δεν επιδέχεται ουδεμία καθυστέρηση λόγω χρονικών περιορισμών, κοινών για όλα τα κράτη - Μέλη, που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Υστερα από τα ανωτέρω, παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά ο χρονικός περιορισμός της αποστολής του συνημμένου πίνακα (15 Φεβρουαρίου), και να αποστέλλεται του λοιπού κατ` έτος, μέσα στην ίδια προθεσμία, στη Δ/νσή μας, χωρίς προηγούμενη δική μας όχληση. Εννοείται ότι αν υπάρξει στο μέλλον αλλαγή σε οποιοδήποτε κωδικό αριθμό (η αίτησης - δήλωσης) θα κάνετε την ανάλογη τροποποίηση στο αποστελλόμενο έντυπο

........................................................................

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!