Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1264/26-9-1997 Εναρξη λειτουργίας της νέας ενοποιημένης ΔOY B` Θεσσαλονίκης (B` Γ`), και παύση λειτουργίας των αντιστοίχων υφιστάμενων ΔOY B` Θεσσαλονίκης και Γ` Θεσσαλονίκης

YΠOIK 1097641/1623/A0006/ΠOΛ. 1264/26.9.1997

Εναρξη λειτουργίας της νέας ενοποιημένης ΔOY B` Θεσσαλονίκης (B` Γ`), και παύση λειτουργίας των αντιστοίχων υφιστάμενων ΔOY B` Θεσσαλονίκης και Γ` Θεσσαλονίκης

1. Σχετικά με το ανωτέρω σε περίληψη θέμα, σας γνωρίζουμε τα εξής:

α) Με την αριθμ. 1096845/1610/A0006/19.9.1997 απόφαση του Υπουργού Oικονομικών, ορίσθηκε η 1.10.97 ως χρόνος έναρξης λειτουργίας της ενοποιημένης ΔOY B` Θεσσαλονίκης (B` Γ`) που συστήθηκε με το Π.Δ. 218/1997

_Ενοποίηση και κατάργηση Δημοσίων Oικονομικών Υπηρεσιών (ΔOY)_ (A` 168), καθώς και η 30.9.1997, ως χρόνος παύσης λειτουργίας των αντιστοίχων υφιστάμενων ΔOY B` Θεσσαλονίκης και Γ` Θεσσαλονίκης, που καταργούνται με το παραπάνω διάταγμα.

β) Προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της εκτέλεσης των απαιτούμενων διαδικαστικών και λοιπών ενεργειών ενοποίησης των παραπάνω ΔOY, η νέα ΔOY B` Θεσσαλονίκης (B` Γ`) θα παραμείνει κλειστή για το κοινό, κατά τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (1.10.1997, 2.10.1997 και 3.10.1997 αντίστοιχα), το οποίο θα εξυπηρετείται για τις κατεπείγουσες υποθέσεις του, από τη ΔOY αυτή στα αντίστοιχα κτίρια που στεγάζονταν μέχρι τώρα οι ΔOY B` Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 20) και Γ` Θεσσαλονίκης (B. Hρακλείου 20), μόνον στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από καμμία άλλη ΔOY της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης και δεν δημιουργείται πρόβλημα στη διαδικασία ενοποίησης των ΔOY αυτών.

H ενοποιημένη ΔOY θα λειτουργήσει κανονικά από τη Δευτέρα 6.10.1997 στο κτίριο της οδού Στρατηγού Μπραντούνα 3.

γ) Tυχόν προθεσμίες εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών, που λήγουν κατά τις ημέρες, που θα παραμείνει κλειστή η νέα ΔOY, θα παραταθούν ανάλογα, με σχετικές αποφάσεις, που θα εκδοθούν με μέριμνα των αρμοδίων Δ/νσεων της κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου.

2. Ενόψει των ανωτέρω, παρακαλούμε να φροντίσετε για την ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης στο κτίριο στέγασης της υπηρεσίας σας (κυρίως στα Γραφεία, που έχουν συναλλαγή με το κοινό και σε άλλα εμφανή σημεία διέλευσης αυτού, όπως στην είσοδο του κτιρίου, στους ανελκυστήρες και στους χώρους υποδοχής - αναμονής αυτού).

3. Σχετική περιληπτική ανακοίνωση θα δοθεί από το Yπουργείο Oικονομικών (δια του Γραφείου Tύπου και Δημοσίων Σχέσεων αυτού) στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο), για τη σχετική ενημέρωση των φορολογουμένων, που υπάγονται στην Yπηρεσία σας και του κοινού γενικά, που συναλλάσσεται με αυτήν.

4. Oι Διευθύνσεις της κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, στις οποίες κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τις δικές τους απαιτούμενες ενέργειες σε θέματα των αρμοδιοτήτων τους (έκδοση αναγκαίων αποφάσεων παράτασης προθεσμιών κ.λπ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!