Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΛΦΕΕ Ρόδου Νέο ασφαλιστικό - φορολογικό και τι μας μένει σε συνολικό ετήσιο εισόδημα

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου με σχετική της ανακοίνωση κοινοποιεί τα ακόλουθα:

  • Διαδραστικό πίνακα αναγωγής μικτής αμοιβής σε καθαρό ποσό που τελικά μένει, μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νόμου 4387/2016.
  • Επικαιροποιημένο διαδραστικό πίνακα αναγωγής καθαρού διαθέσιμου εισοδήματος, μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νόμου 4387/2016.
  • Πίνακες παραδειγμάτων για τις διαχρονικές επιβαρύνσεις των ατομικών επιχειρήσεων με το νέο ασφαλιστικό (από 2015 έως 2020), με εύρος καθαρών κερδών από 15.000,00€-90.000,00€ και κλίμακα ανά 5.000,00€.

Όπως επισημαίνεται σχετικά, "με το παράδειγμα των επιβαρύνσεων για καθαρά κέρδη 12.000,00€ (και όχι μόνο), ευελπιστούμε να αποσαφηνίσουμε το θολό τοπίο στην αντιπαράθεση ΟΕΕ και Υπουργείου Εργασίας.

Εφιστούμε την προσοχή των αναγνωστών στις παρατηρήσεις και τις παραδοχές κάθε πίνακα που αναρτούμε, όπως επίσης και στον έλεγχο των δεδομένων και των αποτελεσμάτων πριν τη λήψη όποιας απόφασης."

Ακολουθούν τα συνημμένα αρχεία (πατώντας στους συνδέσμους, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!