Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ 2014-2020 9η Μαΐου Ημέρα της Ευρώπης - Πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας

«Η Ευρώπη στην Περιοχή μου» (EUinMyRegion) με τη συμμετοχή της Ελλάδας

9/5/2016

Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2016 (Europe in my Region) είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας, που στοχεύει να ενθαρρύνει τους πολίτες να δουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους. Συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η ελληνική συμμετοχή παρουσιάζεται αναλυτικά εδώ. 

Η εκστρατεία επικοινωνίας περιλαμβάνει τις παρακάτω 4 δράσεις:

1. Ημέρες γνωριμίας με τα έργα: Οργάνωση εκδηλώσεων προβολής των έργων που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα 

Στην Αθήνα, από τις 9 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του Υπουργείου  Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Εθνική Αρχή Συντονισμού του ΕΣΠΑ, δύο συρμοί του Μετρό (έργο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ) γεμίζουν με φωτογραφίες από έργα του ΕΣΠΑ 2007-2013 και προβάλλουν τις προτεραιότητες του ΕΣΠΑ 2014-2020. Παράλληλα, από τις 16 έως τις 20 Μαΐου στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, προβάλλονται τα έργα που ανοίγουν για το κοινό στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εκστρατείας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου».

Ημέρες γνωριμίας με τα έργα οργανώνονται από τις Διαχειριστικές Αρχές των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και σε 9 Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα: Ανατολική Μακεδονία Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις στην ειδική σελίδα του ΕΣΠΑ.

2. Κυνήγι Θησαυρού 

Με πρωτοβουλία της ΕΕ, οι πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν σε κυνήγι θησαυρού που φιλοξενείται σε 18 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα σε συγκεκριμένες περιφέρειες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρουν την πινακίδα με την κρυπτογραφημένη φράση στα συγχρηματοδοτούμενα έργα που συμμετέχουν, αφού απαντήσουν σε ένα ηλεκτρονικό κουίζ. Ενημερωθείτε και πάρτε μέρος εδώ.

3. Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο Facebook (2 Μαΐου - 28 Αυγούστου) 

O Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Facebook της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνεται για 5η φορά και οι πολίτες καλούνται να φωτογραφίσουν ένα έργο που χρηματοδοτείται από την ΕΕ, φροντίζοντας η εικόνα να περιέχει τις πληροφορίες της συγχρηματοδότησης. Τρεις νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα σεμινάριο φωτογραφίας και ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες. Πάρτε μέρος εδώ.

4. Εκστρατεία μέσω ιστολογίων (blogging campaign) 

Οι μπλόγκερ που δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με τοπικά έργα και θα επιλεγούν από επιτροπή της ΕΕ, θα προσκληθούν στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα οπτικοακουστικών μέσων της European Week of Regions & Cities (10-13 Οκτωβρίου 2016). Περισσότερα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την καμπάνια "Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2016" (Europe in my Region)

Ιστοσελίδα στο www.espa.gr για την ελληνική συμμετοχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!