Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Α.ΚΙ.Ο.Ε Εμείς την λύση θα την βρούμε, εσείς ;

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος

Α.ΚΙ.Ο.Ε : Εμείς την λύση θα την βρούμε , εσείς ;

κύριε Υπουργέ,

Υποσχεθήκατε ότι θα δώσετε παράταση στην εφαρμογή των ΕΛΠ από την 1/1/2015 στην 1/1/2016. Δεν είσαστε συνεπής στις υποσχέσεις σας.

Με έκπληξη αντιληφθήκαμε ότι στους ίδιους διαδρομιστές που κυκλοφορούσαν στους διάδρομους των υπουργείων επί των προηγούμενων κυβερνήσεων, τους επιτρέπετε να σας υπαγορεύουν πως, και τι θα κάνουν οι υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου σας.

Διαπιστώσαμε ότι συμπράττετε να είναι ταυτόχρονα και μέρος απ΄ αυτούς, συνομιλητές των θεσμών με εισηγήσεις και μέτρα σε βάρος των συναδέλφων και των επιχειρήσεων.

Τους επιτρέψατε να χρησιμοποιήσουν σαν επιχείρημα για να πείσουν την τρόικα, το ότι η εφαρμογή των ΕΛΠ είναι μέτρο που θα συμβάλει στον περιορισμό της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας , γνωρίζοντας ότι η εσπευσμένη εφαρμογή των ΕΛΠ δεν εξυπηρετεί παρά μόνο την προσωπική και οικονομική αναβάθμιση μίας ολιγομελούς ομάδας διαδρομιστών του υπουργείου σας, και σίγουρα όχι, την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που βιώνουν οι συνάδελφοι και οι επιχειρήσεις.

κύριοι,

Η άγνοια σας σε θέματα που μας αφορούν – ακόμη και τώρα δεν πιστεύουμε ότι λειτουργείτε με υστεροβουλία; – επιτρέπει στους ολίγους να ζουν σε βάρος των πολλών, επιτρέπει και αποθρασύνει τους καιροσκόπους διαδρομιστές του υπουργείου σας, και ενθαρρύνει τους κερδοσκόπους συνομιλητές σας να υπαγορεύουν τις επιθυμίες τους σε βάρος ενός ολόκληρου κλάδου και της επιχειρηματικής δραστηριότητας, .

Συνάδελφοι,

Η ατολμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπ.Οικ. να ανταποκριθεί στο έργο της, και να αναμετρηθεί με τους εδραιωμένους και εξω-θεσμικά χειραγωγήσιμους μηχανισμούς του υπουργείου, για την προστασία του κλάδου μας, της επιχειρηματικότητας, και της οικονομικής ανάπτυξης, μας επιβάλλει να αντιδράσουμε συνολικά αλλά και ο καθένα μας ξεχωριστά με όποιο τρόπο θεωρούμε πιο αποτελεσματικό.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Εκπρόσωπος Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!