Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΥΠΟΙΚ Σύσταση ομάδας εργασίας για τη φορολόγηση οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ     

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκης 5-7     
10180 Αθήνα 
Tηλ.:  210-3332553/4  
Fax: 210-3332559 
e-mail: press@minfin.gr 

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 

Δελτίο Τύπου 

Ομάδα Εργασίας για τη διαμόρφωση προτάσεων και την τροποποίηση και τον εξορθολογισμό των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν στη φορολόγηση οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας, συστάθηκε στις 18.03.2016, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. 

Αποτελείται από υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και  του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Η Ομάδα Εργασίας θα έχει τη δυνατότητα να καλεί στις συνεδριάσεις της εμπειρογνώμονες και σχετικούς φορείς, για την υποβοήθηση του έργου της. Η διάρκεια λειτουργίας της ορίζεται μέχρι τις 29.04.2016, οπότε και οφείλει να υποβάλει τις προτάσεις της.  

Η σύστασή της αποδεικνύει τη βούληση του Υπουργείου Οικονομικών για δικαιότερη και αντικειμενικότερη φορολόγηση των οχημάτων και για την αντιμετώπιση των διαχρονικών αδικιών που έχουν συσσωρευθεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!