Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Γ.Γ.Δ.Ε. Στο σκαμνί πειθαρχικού, υπάλληλος μεγάλης ΔΟΥ της Αττικής

Σε πειθαρχική δίκη παρέπεμψε υπάλληλο μεγάλης ΔΟΥ της Αττικής, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Η παραπομπή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ζητήθηκε μετά από τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου από την αρμόδια μονάδα του υπουργείου Οικονομικών και από τον οποίο προέκυψε ότι ο υπάλληλος είχε προχωρήσει σε πράξεις βλαπτικές για τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, παρέπεμψε σε πειθαρχική δίκη υπάλληλο μεγάλης Δ.Ο.Υ της Αττικής. 

Η παραπομπή ζητήθηκε μετά από τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου από την αρμόδια Μονάδα του Υπουργείου Οικονομικών, και από τον οποίο προέκυψε ότι ο υπάλληλος είχε προχωρήσει σε πράξεις βλαπτικές για τα συμφέροντα του Δημοσίου. 

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν επαναλαμβανόμενες εκδόσεις γραμματίων συμψηφισμού, καθώς και δημιουργία ανυπόστατων τίτλων πληρωμής, με σκοπό ίδιον όφελος ή όφελος τρίτων. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται έλεγχος και σε άλλες υπηρεσίες της Γ.Γ.Δ.Ε., από τις Διευθύνσεις Εσωτερικού Ελέγχου και Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!