Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Γ.Γ.Δ.Ε. Ολοκλήρωση των γραπτών εξετάσεων για τη Δ.Ε.Δ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 

Αθήνα, 7 Μαρτίου 2016 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα οι γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων για θέσεις ευθύνης στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών. Από τους 29 υποψηφίους που επρόκειτο να διαγωνιστούν, προσήλθαν 24. Οι εξεταζόμενοι είχαν στη διάθεσή τους μία ώρα και 40 λεπτά για να αναπτύξουν τις σκέψεις τους στο εξής θέμα, το οποίο κληρώθηκε μεταξύ 3 θεμάτων, που αποφασίστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του γνωμοδοτικού συμβουλίου: 

«Πώς αντιλαμβάνεστε το ρόλο της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών στην προσπάθεια απόδοσης φορολογικής δικαιοσύνης, με ταυτόχρονη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, και ποια θεωρείτε κομβικά σημεία λειτουργίας της για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των στόχων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και την ανάδειξη του κύρους της;». 

Οι 24 διαγωνιζόμενοι θα περάσουν αύριο και την Τετάρτη από δομημένη συνέντευξη από το αρμόδιο γνωμοδοτικό συμβούλιο επιλογής προϊσταμένων. 

Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τις υπόλοιπες θέσεις ευθύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!