Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΥΠΟΙΚ 0001673 ΕΞ 29-2-2016 Τοποθέτηση υπαλλήλων σε θέσεις Προϊσταμένων οργανικών μονάδων της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 

ΑΔΑ: 667ΠΗ-ΤΡ2 

Αθήνα, 29 Φεβρουάριου 2016 

Αριθ. Πρωτ: ΥΠΟΙΚ 0001673 ΕΞ 2016 

ΑΠΟΦΑΣΗ 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση υπαλλήλων σε θέσεις Προϊσταμένων οργανικών μονάδων της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών» 

Έχοντας υπόψη: 

1. Τις διατάξεις 

α) του άρθρου 5 του ν.4275/2014 (Α1 149) «Τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Κατάστασης Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.. (ν.3528/2007, - Επιλογή προϊστάμενων οργανικών μονάδων και άλλες διατάξεις» 

β) του άρθρου 106 του ν.4316/2014 (Α'270) «Ίδρυση παρατηρητηρίου άνοιας, βελτίωση περιγεννητικής Φροντίδας, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας και άλλες διατάξεις» 

γ) του Π.Δ. 73/2015 (ΑΊ16) «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» 

δ) του ΠΔ 111/2014 (ΑΊ78) «Οργανισμός Υπουργείου Οικονομικών» 

2. Την αριθ 2/34756/0004/22.5.2015 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών «Μετακίνηση ' Υπαλλήλων», με την οποία μετακινήθηκε ο υπάλληλος Γεώργιος Κουτσούκος του κλάδου ΠΕ Εφοριακών με βαθμό Ε\ από τη Φ.Α.Ε. Πειραιά στη Διεύθυνση Φορολογικής Πολίτικης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολίτικης της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολίτικης . 

3. Την αριθ 2/97893/0004/22.12.2014 (ΑΔΑ: 01Ψ6Η-Δ0Υ) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ' «Τοποθέτηση προϊσταμένων Τμημάτων στη Διεύθυνση Φορολογικής Πολίτικης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής τού Υπουργείου Οικονομικών» με την οποία τοποθετήθηκε σε θέση προϊσταμένου του Τμήματος A – Φορολογικής  Πολιτικής κα, Νομοθεσίας της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής, ο υπάλληλος Χρηστός Κουτσούκος του Παναγιώτη του κλάδου ΠΕ Εφοριακών με βαθμό Β . 

4. Την αριθ. 2/93643/0004,8.12.2014 (ΑΔΑ: ΩΖΜΜΗ-Μ3Φ) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών «Τοποθέτηση προϊσταμένων Διευθύνσεων των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολίτικης», με την οποίο τοποθετήθηκαν προϊστάμενο, των Διευθύνσεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής, πλην της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής. 

5. Το γεγονός ό„ η θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείς Οικονομικής Πολιτικής, παραμένει, κενή. 

6. Τις υπηρεσιακές ανάγκες και ιδίως την ανάγκη εύρυθμης λειτουργίας της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής.

7 . το στοιχεία του ατομικού μητρώου των υπαλλήλων και δίχως τα τυπικά προσόντα, την υπηρεσιακή δραστηριότητα, την εμπειρία και γνώση του αντικειμένου των οργανικών μονάδων στις οποίες τοποθετούνται.

Αποφασίζουμε 

Α. Τοποθετούμε τον υπάλληλο Χρήστο Κουτσούκο του Παναγιώτη του κλάδου ΠΕ Εφοριακών με βαθμό Β’ , σε κενή θέση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών από την ανάληψη της υπηρεσίας του. 

Β. Τοποθετούμε τον υπάλληλο Γεώργιο Κουτσούκο του Παναγιώτη του κλάδου ΠΕ Εφοριακών με βαθμό Ε’, σε θέση Προϊσταμένου του Τμήματος Α’ – Φορολογικής Πολιτικής και Νομοθεσίας της Διεύθυνσης Φορολογικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, από την ανάληψη της υπηρεσίας του.

Γ. Η θητεία των ανωτέρω λήγει, αυτοδικαίως με την επιλογή κα, τοποθέτηση προϊσταμένων σύμφωνα με τις διστάζεις των άρθρων 84-86 του ΥΚ όπως ισχύει, γιο τις αντίστοιχες θέσεις. 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!