Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Κεφάλαιο

ΠΟΛ. 1078/3-3-1997 Παροχή οδηγιών για την ανάρτηση χαρτών στις Δ.Ο.Υ. του αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων της περιοχής τους

YΠOIK 1026041/53/Γ0013/ΠOΛ. 1078/3.3.1997

Παροχή οδηγιών

Με την αρ. πρωτ. 1136572/181/Γ0013/6.12.1994 εγκύκλιο διαταγή μας, είχε ζητηθεί από όλες τις Δ.O.Y. να αναρτήσουν σε εμφανές και προσιτό στο κοινό μέρος τους χάρτες του αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων της περιοχής τους, καθώς και τα αναλυτικά στοιχεία δρόμων των πινάκων τιμών, για την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.

Ενόψη της υποχρέωσης των φορολογουμένων να υποβάλουν στις Δ.O.Y. μαζί με τις φορολογικές δηλώσεις τους έντυπα στα οποία απαιτείται η συμπλήρωση τιμών και συντελεστών του αντκειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων, όπως π.χ. η τιμή ζώνης και ο Σ.E., είτε πρόκειται αυτά να τα χρησιμοποιήσουν για τον προσδιορισμό του τεκμαρτού εισοδήματος από ιδιοκατοίκηση, είτε για τον προσδιορισμό του ελάχιστου ποσού καθαρού εισοδήματος, είτε για τον υπολογισμό του φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας, σας επισημαίνουμε και πάλι την ανάγκη διευκόλυνσης των φορολογουμένων θέτοντας στη διάθεσή τους τους πίνακες τιμών και τους χάρτες.

Παρακαλούνται όσες ΔOY δεν διαθέτουν όλους τους πίνακες τιμών με τους χάρτες που ισχύουν για τον αντικειμενικό προσδιορισμό της αξίας των ακινήτων σε όλη τη χώρα, να απευθυνθούν στο Δ` Τμήμα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πειραιώς και κολωνού 2, τηλέφωνα 5234741, 5235643, για να τους προμηθευτούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!