Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1046/7-2-1997 Είσπραξη υπολοίπων Τελών Kυκλοφ. Αυτ-των παλαιών ετών

YΠOIK 1015439/1219/73/0016/ΠOΛ. 1046/7.2.1997

Είσπραξη υπολοίπων Τελών Kυκλοφ. Αυτ/των παλαιών ετών

ΣXET: Εγγραφό μας αριθ. 1010595/772/9/0016/28.1.94 (ΠOΛ. 1025).

Υστερα από σχετικά αιτήματα των ΔOY για την καλύτερη επιδίωξη της είσπραξης των οφειλών από T.K. Αυτ/των παλαιών ετών (T.K.Π.), αποφασίστηκε η κατάργηση της μηχανογραφικής εφαρμογής της είσπραξης και πίστωσής τους από το KE.Π.Y.O. και για τις μηχανογραφημένες ΔOY. Για το σκοπό αυτό θα εκδόσουμε καταστάσεις υπολοίπων T.K. Παλαιών ετών 1992-96 μετά την πίστωση και της 31.1.97 οι οποίες μεταξύ των άλλων στοιχείων περιέχουν και τον A.Φ.M. για όσα αυτ/τα υπάρχει στο αρχείο του KE.Π.Y.O.

Δεν θα προχωρήσετε στην εισαγωγή των ανωτέρω οφειλών στο τοπικό σας δίκτυο, διότι αυτές θα εισαχθούν μαγνητικά με δισκέττα που θα σας στείλουμε.

H Ομάδα μηχ/σης των 133 ΔOY με νεώτερο έγγραφό της θα σας ενημερώσει αναλυτικά για την όλη διαδικασία εισαγωγής των ανωτέρω υπολοίπων με μαγνητικό τρόπο στο δίκτυό σας (Σωτ. Σαράντης τηλ. 9515294).

H ίδια διαδικασία θα ακολουθείται και στα υπόλοιπα μετά την λήξη της δεύτερης δόσης των τελών κυκλοφορίας αυτ/των της 30ης Σ/βρη κάθε χρόνου.

Για τις τυχόν διαγραφές οφειλών που έχετε ζητήσει, θα εκτυπωθούν καταστάσεις διαγραφών τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να τις εισάγετε στο δίκτυό σας με τον τρόπο που περιγράφεται στο υπ` αριθ. 25/31.1.95 έγγραφο της Ομάδας μηχ/σης των 133 ΔOY.

κατόπιν των ανωτέρω για την είσπραξη οφειλών T.K. Αυτ/των παλαιών ετών από 3.2.97 θα ακολουθείτε την πιο κάτω διαδικασία:

A. ΔOY MHX/NEΣ (Με τοπικό δίκτυο LAN). ----------------------------------

1. Για τους φορολογούμενους της δικής σας αρμοδιότητας θα εκδίδετε διπλότυπα τύπου A.

2. Για τους φορολογούμενους όλων των άλλων ΔOY - Τοπ. Γραφείων θα εκδίδετε γραμμάτια είσπραξης διαχείρισης μετρητών με λογαριασμό "Γραμμάτια Συμψηφισμού".

B. ΔOY MH MHX/NEΣ - TOΠIKA ΓPAΦEIA -------------------------------

1. Για τους φορολογούμενους της δικής σας αρμοδιότητας θα εκδίδεται διπλότυπα τύπου A.

2. Για τους φορολογούμενους όλων των άλλων ΔOY - Τοπ. Γραφείων θα εκδίδετε γραμμάτια είσπραξης διαχείρισης μετρητών με λογαριασμό "Γραμμάτια Συμψηφισμού".

Υστερα από τα πιο πάνω παρακαλούμε τις μηχ/νες ΔOY να μας στείλουν το ταχύτερο δυνατόν τα δέματα (με συγκέντρωση ανά μήνα) των χειρόγραφων αποδεικτικών είσπραξης T.K.Π. που τυχόν έχουν στην Υπηρεσία τους, ώστε στη συνέχεια να στείλουμε έγκαιρα την κατάσταση υπολοίπων με πίστωση 31.1.97.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!