Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΚΦΑΣ

ΠΟΛ. 1288/30-10-1996 Κοινοποίηση αποφάσεων Δευτεροβάθμιων Διοικητικών Δικαστηρίων και Σ.τ.E., που αφορούν τον K.B.Σ.

YΠOIK 1120538/893/0015/ΠOΛ. 1288/30.10.1996 κοινοποίηση αποφάσεων Δευτεροβάθμιων Διοικητικών Δικαστηρίων και Σ.τ.E., που αφορούν τον K.B.Σ.

Εχει παρατηρηθεί ότι πολλές φορές ερμηνείες των διατάξεων του Π.Δ. 186/92 (K.B.Σ.) ή του Π.Δ. 99/77 (K.Φ.Σ.) από τα Δευτεροβάθμια Διοικητικά Δικαστήρια και το Σ.τ.E., που αναφέρονται σε σημαντικά ζητήματα (απόρριψη βιβλίων, παραβάσεις), επιλύουν νέα θέματα ή δημιουργούν νομολογία, που διαφέρει από τις ερμηνευτικές θέσεις της Διοίκησης.

Προκειμένου η Yπηρεσία μας να ενημερώνεται, ως αρμόδια, για τις αποφάσεις αυτές, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι Δ.O.Y. να μας αποστέλλουν αντίγραφα των αποφάσεων που εκδίδονται από Δευτεροβάθμια Διοικητικά Δικαστήρια και το Σ.τ.E., και παρουσιάζουν ενδιαφέρον ως προς το περιεχόμενο, όπως εκτέθηκε παραπάνω, η οποία αφού λάβει γνώση του περιεχομένου των, θα προβαίνει στην παροχή οδηγιών και την άρση αμφισβητήσεων, όπου κρίνεται σκόπιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!