Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Διοργάνωση ειδικής εκπαιδευτικής διημερίδας με θέμα «Διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2015 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ» 

Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης των υπαλλήλων αλλά και της προσπάθειας για βελτίωση της εξυπηρέτησης των συναλλασσόμενων πολιτών και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαιδου, αποφάσισε την διοργάνωση ειδικής εκπαιδευτικής διημερίδας με θέμα: «Διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων» που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της οδού Καραγεώργη Σερβίας 8. 

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 23/07/2015 έως και σήμερα, με τη συμμετοχή Προϊσταμένων των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. 

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη τεχνικών και δεξιοτήτων για αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών σύγκρουσης ή κρίσης κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της διημερίδας πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση-προσομοίωση βάσει πραγματικών περιστατικών συγκρούσεων ή κρίσεων στο χώρο εργασίας τους. 

Προβλέπεται η υλοποίηση αντίστοιχων ημερίδων με τη συμμετοχή και άλλων υπαλλήλων για τη βελτίωση των σχέσεων της Φορολογικής Διοίκησης με τους φορολογουμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!