Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1192/27-6-1996 Εσοδα νομαρχιακών Ταμείων και T.Γ.K. και Δ.

YΠOIK 1074290/6074/0016/ΠOΛ. 1192/27.6.1996 Εσοδα νομαρχιακών Ταμείων και T.Γ.K. και Δ.

Σύμφωνα με τις παρ. 1, 2 και 3 του άρθρου 36 του ν. 2218/94 και τις διατάξεις του Π.Δ. 285/95 τα νομαρχιακά ταμεία, τα ταμεία γεωργίας, κτηνοτροφίας και δασών και τα ταμεία προστασίας ελαιοπαραγωγής καταργούνται αυτοδικαίως, με την έναρξη της λειτουργίας της N.A. Oι αρμοδιότητες και οι πόροι των ταμείων αυτών περιέρχονται μετά την κατάργησή τους, στην αρμόδια κατά τόπο νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Υστερα από τα ανωτέρω, είναι αυτονόητο ότι έσοδα που τυχόν εισπράττονται για λογαριασμό των ταμείων αυτών, θα αποδίδονται στην αρμόδια κατά τόπο νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Τα έσοδα αυτά θα αποδίδονται με εντολές μεταφοράς σε τραπεζικούς λογαριασμούς των N.A., τους αριθμούς των οποίων θα πληροφορείσθε μετά από επικοινωνία μαζί τους.

Το KEΠYO παρακαλείται να διαγράψει από το Μητρώο N.Π.Δ.Δ. τα νομαρχιακά ταμεία και τα ταμεία γεωργίας, κτηνοτροφίας και δασών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!