Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

OEE: Συμμετοχή στην ΔΕΘ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας 

Στηρίζει με τη συμμετοχή του το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ), στηρίζοντας το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης ,συμμετέχει στην 79η ΔΕΘ με περίπτερο (PAVILLION 15, STAND 51), τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. 

  • Το ΟΕΕ θα παρουσιάσει τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του προς τους πολίτες, έργο το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΠ “ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ”, με σκοπό  την  αναβάθμιση των υπηρεσιών του με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. 
  • Τα μέλη του ΟΕΕ και οι  λογιστές φοροτεχνικοί που θα επισκεφθούν το περίπτερο θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν τη νέα επαγγελματική τους ταυτότητα. 
  • Στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα “ ΟΛΥΜΠΙΑΣ” του Συνεδριακού Κέντρου ΒΕΛΛΙΔΗΣ, εκδήλωση με θέμα «Το τέλος του Μνημονίου και η λύση για το χρέος». 
  • Tην Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις Σέρρες, έδρα του 2ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, στην Βέροια, έδρα του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με θέμα «Είναι δυνατή στην Ελλάδα μια άλλη οικονομική ανάπτυξη;». 
  • Στις  εκδηλώσεις θα παραστούν  ο Πρόεδρος  του  Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας  κ. Κωνσταντίνος  Κόλλιας  και μέλη της Κεντρικής  Διοίκησης. 
  • Η  εκδήλωση  στις  Σέρρες  θα πραγματοποιηθεί  στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου και η εκδήλωση στην Βέροια στις 18:00 στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!